Ohita navigaatio

Palvelut ja yhteistyö

Teemme mielellämme yhteistyötä saavutettavien ja moninaisuutta heijastavien kulttuuripalvelujen kehittämiseksi. Tavoitteenamme on yhdenvertainen kulttuuritoiminta.

Järjestämme koulutusta ja teemme tilauksesta saavutettavuuskartoituksia. Ylläpidämme sähköpostilistaa, jolla jaetaan tietoa ajankohtaisista asioista. Tuotamme kulttuuritoimijoille työkaluiksi oppaita, selvityksiä ja tarkistuslistoja, jotka ovat ilmaiseksi ladattavissa verkkosivuiltamme.

  • Saavutettavuussuunnitelmat

    Yhdessä Kulttuuria kaikille -palvelun asiantuntijoiden kanssa tehty saavutettavuussuunnitelma auttaa tekemään hyvin toimivia palveluja laajalle käyttäjäkunnalle.

  • Koulutukset

    Kulttuuria kaikille -palvelun kanssa voit tehdä yhteistyötä koulutusten suunnittelussa ja toteutuksessa.

  • Kartoitukset

    Teemme mielellämme kulttuurikohteiden saavutettavuuskartoituksia tilaajien toiveiden mukaisesti.

  • Yleisöpalautteen kerääminen

    Kulttuuria kaikille -palvelu tarjoaa tukea yleisöpalautteen keräämiseen.

  • Sähköpostilista tiedon välittämiseen

    Kulttuuria kaikille -palvelun sähköpostilista on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa taiteen ja kulttuurin saavutettavuus sekä moninaisuuteen liittyvät kysymykset.

  • Opinnäytetyöt

    Kulttuuria kaikille -palvelussa ollaan kiinnostuneita niistä osatekijöistä, jotka vaikuttavat ihmisten osallistumiseen sekä osalliseksi pääsemiseen taiteesta ja kulttuurista. Teetkö opinnäytetyötä näistä aiheista? Jos sinulla on kiinnostusta samoihin asioihin kuin meillä, ota yhteyttä.

Siirry sivun alkuun