Mitä Rodoksella syödään?

Mitä Rodoksella syödään?

Rodoksella on tarjolla pääasiallisesti kreikkalaisia ruokia, mutta tyypilliset lomalaisten suosikkiruoat pitsoista pastoihin ja grillipihveihin ovat siellä myös hyvin tarjolla.

Mitä E passilla voi ostaa?

Kurkista, mihin muut Epassin käyttäjät ovat käyttäneet liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujaan vuonna 2021!

Kulttuuriedun suosituimmat Epassin käyttöpaikat.

 1. Tapahtumaliput. …
 2. Elokuvateatterit. …
 3. Museokortti. …
 4. Teatterit. …
 5. Eläinpuistot. …
 6. Pakohuonepelit. …
 7. Tiedekeskukset. …
 8. Kansalaisopistojen kurssit.

Onko kulttuuriseteli Veroton Henkilökuntaetu?

Ainoastaan tarkasti yksilöity lahjakortti tietyn esineen tai palvelun hankkimiseksi voi olla verovapaa. Työnantaja voi järjestää henkilökunnalle myös virkistys- ja harrastustoimintaa. Liikunta- ja kulttuurisetelit, arvokortit ym. maksuvälineet virkistyspalveluihin ovat verovapaita 400 euroon asti / vuosi / työntekijä.

Mikä on aineetonta kulttuuriperintöä?

Aineeton kulttuuriperintö (ICH) tarkoittaa käytäntöjä, tietoja ja taitoja, jotka yhteisöt tunnustavat osaksi kulttuuriperintöään. Rakennukset, historialliset paikat, monumentit ja esineet ovat aineellista kulttuuriperintöä.

Miten päästä Telliskiveen?

Kuinka Telliskiveen pääsee? Telliskiven luovaan keskukseen pääsee Tallinnan keskustasta kaikkein nopeimmin raitiovaunuilla 1 ja 2. Oikean pysäkin nimi on Telliskivi, josta on perille parin minuutin kävelymatka. Matkan voi taittaa mukavasti myös kävellen.

Mitä Lapualla on?

Lapua

 • Annalan Villa Cafe & Shop.
 • Simpsiön Hiihtokeskus.
 • Jokilaakson Matkailupuutarha.
 • Kosolan Talo.
 • Kulttuurikeskus Vanha Paukku.
 • Taideateljee Hemminki.

Mitä tarkoittaa Ekokulttuurinen teoria?

Ekokulttuurinen teoria määrittelee per- heen ekokulttuurisen ympäristön, jolla tarkoitetaan perheen arkirutiinien kannalta olennaisten voimavarojen ja toimintata- pojen kokonaisuutta ja niiden ymmärtämistä.

Mihin viikingit hävisivät?

Miksi he katosivat? Viikingit seilasivat Islannista Grönlantiin, ja perustivat sinne pysyviä asutuksia ja yhteisöjä, noin vuoden 1000 tienoilla. Jostain syystä he kuitenkin hävisivät suurelta saarelta viimeistään 1500-luvun alussa.

Miten TikTokin algoritmi toimii?

TikTokin hienous on hämmästyttävän älykäs algoritmi, joka koukuttaa käyttäjänsä salakavalasti. Algoritmi oppii käyttäjänsä kiinnostuksenkohteet todella nopeasti, pidemmällä tähtäimellä myös pelottavan tarkasti. Eli mitä enemmän vietät aikaa sovelluksessa, sitä osuvampaa sisältöä myös saat.

Mikä on oikeus omaan kieleen ja kulttuuriin?

Oikeus omaan kieleen on kansalaisoikeus, jonka perusteella ihmisillä on oikeus oman äidinkielensä ylläpitämiseen ja käyttämiseen ja itsensä julkiseen ilmaisuun omalla äidinkielellään.

Mitä tarkoittaa kulttuurin moninaisuus?

Erilaiset identiteetit, kielet, uskonnot ja katsomukset elävät rinnakkain ja ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Oppivassa yhteisössä kotikansainvälisyys on tärkeä voimavara.

Missä on näkkäri?

Näkkäri on elävä taiteen ja kulttuurin monitoimitila Salon kansalaisopistolla osoitteessa Ylhäistentie 2.

Missä kulttuurituottaja työskentelee?

Ammatista sanotaan HUMAKin sivuilla näin: “Kulttuurituottajan tärkeimpiä tehtäviä on edesauttaa taiteilijoiden työtä työskentelemällä taide- ja kulttuuriorganisaatioissa, kulttuuritapahtumissa, kulttuuri- ja taideprojekteissa tai produktioissa.” Ensimmäisellä lukukerralla toi kuulosti puhtaasti joltain oopperatyypiltä …

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.