Voiko Museokortin maksaa Kulttuuriseteleillä?

Voiko Museokortin maksaa Kulttuuriseteleillä?

Työnantajan tarjoamalla kulttuuriedulla ostat kätevästi uuden Museokortin tai jatkat nykyisen korttisi voimassaoloa Museokortin verkkokaupassa. Uuden kortin voimassaoloaika alkaa vasta ensimmäisestä museokäynnistä, joten voit aloittaa vuoden mittaisen kulttuurimatkasi milloin haluat.

Mitä tarkoittaa Peetu?

Peetu on yksi Apostoli Pietarin suomalaisista nimiasuista. Pietari tarkoittaa kalliota. Taustalla on kreikankielinen sana petros.

Mitä tehdä perniössä?

Museot

  • Trömperin kestikievari. Vanha Turuntie 1326, Hajala.
  • Suomusjärven kotiseutumuseo. Karjalohjantie 161-2, Suomusjärvi. …
  • Perniön museo. Museotie 9, Perniö
  • Kreivinmäen ulkomuseo. Viurilantie 34, Halikko. …
  • Kiikalan kotiseutumuseo. Porvarinpolku 10, Kiikala. …
  • Halikon museo. …
  • Meritalon museo. …
  • Salon elektroniikkamuseo.

Mitä on juoruilu?

Juoruileminen on sitä, että kerrotaan toiselle ihmiselle asioita henkilöstä, joka ei ole paikalla. Määritelmässä ei oteta kantaa siihen, onko juorun sisältö kielteistä vai myönteistä. Silti juoruiluun liitetyt stereotypiat ovat enimmälti kielteisiä.

Missä voi opiskella Kulttuurituottajaksi?

Kulttuurituottajaksi voit hakea joko päiväopintoihin kampuksillemme (Kauniainen, Turku, Jyväskylä) tai opiskella tutkinnon kokonaan verkossa. Syksyllä 2022 alkaa uutuutena luovien alojen yrittäjille suunnattu kulttuurituotannon verkkotutkinto.

Mihin kulttuurituottaja työllistyy?

Työpaikkoja on tapahtumatuotantoyrityksissä, mainosalan, media-alan, musiikkialan ja matkailualan yrityksissä sekä kuntien ja valtion kulttuurihallinnossa ja kulttuuri- ja liikuntajärjestöissä. Kulttuurituottajat työskentelevät usein kulttuurialan yrittäjinä tai ammatinharjoittajina.

Mitä kulttuuri tuottaja tekee?

Kulttuurituottaja on kulttuuritoiminnan mahdollistaja, joka organisoi ja johtaa tuotannollista toimintaa. Tuottaja vastaa siitä, että kulttuuripalvelu suunnitellaan hyvin, toteutetaan realistisesti ja että se tavoittaa asiakkaansa sekä saavuttaa sisällölliset päämääränsä.

Mitä kuuluu japanilaiseen kulttuuriin?

Japanin kulttuuri (jap. 日本の文化, Nihon no bunka) on monivivahteinen sekoitus omaperäisiä japanilaisia, länsimaisia, kiinalaisia ja korealaisia piirteitä. Aina 1800-luvulle saakka Japaniin vaikuttivat eniten kiinalainen ja korealainen kulttuuri.

Mikä on 420?

420, 4:20 tai 4/20 on kannabiksen käyttäjien keksimä kansainvälinen kannabispäivä. Nimi viittaa kellonaikaan 16.20 (12-tuntisen esitystavan mukaan 4.20 p.m.). 420 voi tarkoittaa myös huhtikuun 20. päivää, joka merkitään yhdysvaltalaisessa päiväystavassa 4/20.

Mikä on Kiinan kulttuuri?

Kiinalainen kulttuuri (yksink.: 中华文化; perint.: 中華文化; pinyin: Zhōnghuá wénhuà) on yksi maailman vanhimmista korkeakulttuureista ja kehittynyt Kiinassa tuhansien vuosien aikana. Alue, jolla kulttuuri on hallitseva, kattaa suuren maantieteellisen alueen Itä-Aasiassa.

Mikä on elämänkaaren juhlat?

Elämän juhlat

Ihmisen elämänkaaren juhliin kuuluvat muun muassa häät, lapsen syntymään liittyvät juhlat, aikuistumisjuhla, hautajaiset sekä vuotuisjuhlat. Ihmisillä on tapana suorittaa yhteisöllisiä, vakiintunutta kaavaa noudattavia menoja. Tavallisimmat juhlamenot toistuvat vuodenajoittain, seuraten auringon asemaa.

Mikä on tärkeää johtamisessa?

Palveleva johtaminen on oman yhteisön palvelemista

On aito ja rehellinen. Luottamuksen vahvistumista edistää, kun johtaja on oma itsensä, kun hän tunnistaa ja myöntää vahvuutensa ja heikkoutensa ja kun hän pystyy toimimaan ammatillisessa roolissaan luontevasti omana itsenään.

Miksi kirjallisuus vaikuttaa?

Kirjallisuus on eräänlainen elämän edelläkävijä. Se valmistaa lukijaansa yhteiskunnallisiin muutoksiin, antaa aineksia niiden alkuun saattamiseen ja mukana elämiseen. Kirjallisuuden historia opettaa meille kirjallisuuden eri aikakausien suurteosten ja niiden kirjoittajien vaikutuksia aikalaistensa tietoisuuteen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.